Om oss

Nytänktande företag med fokus på processteknik, specialpumpar och tankparker

Pumpab är din moderna partner som löser komplexa problem kopplade till lastarmar, pumpar, filter och flöden inom tankparker och processindustrin. Vi erbjuder kompetens, skiddar och kan anpassa våra tekniska lösningar utifrån er process, till färdiga kompletta lösningar.

Vi finns i centrala Göteborg, i hjärtat av Skandinavien och precis vid vattnet. Med erfaren och engagerad personal hoppas vi kunna skapa de bästa lösningarna tillsammans med dig. Med er tillit och ert förtroende strävar vi efter att leverera säkra installationer för människor, process och miljö

Hjälpsamt

Vi är generösa och engagerade samarbetspartners, kollegor och medborgare. Vi hjälper varandra att göra det bättre.

Lösningsorienterat

Vi gör vad som krävs och ger oss inte förrän utmaningarna är lösta. Vi prövar nya och kreativa grepp när de beprövade vägarna inte ger det bästa resultatet.

Lustfyllt

Att arbeta på eller med Procab skall vara roligt, trevlig och enkelt, oavsett om du är anställd, kund eller samarbetspartner. Vi är varandras arbetsmiljö.

Uppkavlat

Inställningen är viktig. Vi visar engagemang och vet att det ibland krävs det lilla extra för att vinna framgång. Vi går in för att göra färdigt uppgiften så att vi alla kommer vidare.

Hur började det?

Med synergi och en helhet

Idéen till Pumpab startade hos vårt systerbolag Procab när fler förfrågningar kom gällande skiddar, värmeväxlare och pumpar. Ofta kopplat till nischade områden som kryogent och korrosiv miljö där Procab med sina ventiler sedan länge är etablerad. Det växte ett behov där både vi och kunder såg synergier. Under resan och genom god kunskap, växte ett mycket starkt produktprogram runt tankparker även fram. Ur detta föddes Pumpab.

Hur arbetar vi?

Hållbarhet för kollegor och vår omvärld

För oss på Pumpab är vår omvärld av högsta prioritet. Vi arbetar med ledande partners främst från Europa och drivs av att vara delaktiga i projekt kopplade till miljö och den omställning vi alla måste vara del av. Vi känner ett samhällsansvar och vill bidra så gott vi kan till behövande oavsett om det handlar om människor, vår natur, länder eller vår miljö. Och sist men inte minst ska våra kollegor och vänner ha det bra.

Några viktiga partners

Rulla till toppen