Nu cyklar Martin ifrån Pumpab!

Efter många år hos oss på Pumpab har nu vår kära kollega Martin Tornblad valt att gå i pension. Det innebär dock inte att han kommer ta det lugnt, utan att han börjar sitt liv som pensionär med att cykla i USA för MS-forskning, från Miami i Florida till State Collage i Pennsylvania.

Vi har mycket att tacka Martin för, för alla skratt och värme han har gett oss ihop med hur han delat med sig av sin imponerade kunskap inom pumpar, processer och flöden. Du har bidragit massor till gänget både som person och i din yrkesroll, du kommer verkligen att vara saknad!

Vi är glada över att vi fick fira av dig ordentligt, det började med en lunch och fortsatte in på småtimmarna till en härlig frukost dagen efter tillsammans. Det blev mycket skratt, god mat och en härlig sväng om med karaoke.

Tack än en gång Martin, vi önskar dig all lycka till med dina framtida äventyr!

Vad gör vi?

Vi är ledande inom våra nischade områden

Med fantastiska leverantörer och människor skapar vi i Pumpab något unikt. Vi är särskilt nischade runt in- & utlastnings system och lastarmar i tankparker. Men erbjuder även unika pump- och processlösningar inom kryogena och korrosiva system.

Rulla till toppen